2013. április 2., kedd

Kritika#7 - So f*ckin awesome

A blog: KATT

Kinézet:

Tetszik, hogy a fejléced png-kből áll. Ami viszont zavar, hogy a felirat néha beleolvad a háttérbe ezáltal ellehetetlenítve  a blog címének láthatóságát.
10/8

Sztori:

Érdekes, hogy ez a blog régebben azzal a céllal indult, hogy divatblogként fogod vezetni. Ez azonban mostanra változott, mivel, mint látható elkezdtél egy fanfiction-t. Javasolnám, hogy a blog ezen részét, vidd át egy másik blogba, mert így az egész összefolyik, ráadásul mióta írod a történetet, néha a részek közben is még teszel ki képeket és egyáb olyan dolgokat amik téged érdekelnek.
A sztori érdekesnek ígérkezik, pláne mivel arra számítottam, hogy ez is egy 1D Fanfiction lesz. Viszont sajnálattal tapasztaltam, hogy ez nemhogy egy 1D sztori, de te még csak nem is szereted őket...Vagy ami mégrosszabb nator vagy.
De mivel a sztorit kell értékelni...
10/7

Összhang:

Összességében a blogod szép és rendezett, megvan az összhang. A szereplők képeinél is törekedtél arra, hogy a Nirvana-s felsőben legyenek.
10/10

 Összesen: 30/25


2 megjegyzés:

  1. Köszönöm :)Amit mindenképpen el szeretnék mondani, hogy semmi bajom a 1D-vel de komolyan csak akkor az a dolog nagyon zavart. De például az új számukat nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  2. Örülök.! Remélem sikerült megfelelő tanácsokkal ellátnom.! :)

    VálaszTörlés