2013. június 7., péntek

Kritika #22

A blog: KATT

Kinézet: A fejléc unalmas. Az oké, hogy rajta van Louis és a főszereplő, de nem ad semmilyen információt a blogról. Ezáltal az embernek már nincs is kedve elolvasni. A fejléc nagyon meghatározó! Javaslom, hogy töltsd ki brushokkal, képekkel, stb. A háttér olyan... aranyos. Annyira nem nyűgözött le. A modulokat jól használod, nem látok semmi felesleges dolgot. Plusz pont, hogy kiraktad oldalakba a szereplőidet! Én a helyedbe levenném a zenelejátszót, idegesítő, hogy azonnal Demi szólal meg a hangfalban. Változtass, légy kreatív!

10/6

Sztori: Sablonos. Most komolyan, megnyer egy jegyet, majd beleütközik hirtelen az egyik 1D-s fiúba, meghívja a buliba a lányokat, és máris megcsókolja Niall Amandát? Eléggé irreális. Használd a fantáziád! Kétlem, hogy ez volt a legjobb történet, amit kitaláltál. Rengeteg ilyen kaliberű blog van. Sok a párbeszéd, sok helyesírási hiba, de kevés leíró rész. Ez nem jó felosztás! Próbálj többet írni az adott helyzetről! És várnod kellett volna a csókkal, az én blogomban még a 20. résznél sem jöttek össze!
Mielőtt kiposztolnád, tedd át wordbe.( Automata javító ). Az sokat segít a helyesírásodon. Illetve nekem az sem tetszik, hogy sokat váltogatod a szereplők szemszögét. Eléggé idegesítő, legalábbis engem nagyon. Egyáltalán nem fogott meg a történeted, olyan tipikus 1D-sztori. Nem is volt kedvem tovább olvasni.
Próbálj fordulatokat beletenni! Ügyelj a hibákra!

10/4

Összhang: Ami először eszembe jut, az az, hogy unalmas.

10/5

Összesen: 30/15

Lesz ez jobb is! :) További jó bloggolást.

Lin xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése